2017. január 20-tól kedvezőbbek lettek csomagküldési díjaink, amely nemcsak a szállítási díjakat, de az utánvétellel történő fizetést is érinti.

 

A megrendelt mennyiségtől függetlenül egységesen az alábbi díjakon tudjuk postázni számotokra a megrendelt kellékeket:

 

Házhozszállítás – fizetési mód: átutalás (900 Ft):

Az általatok megadott címre, feladástól számított 2 munkanapon belül megérkezik a csomag. A termékek árát és a szállítási költséget előzetesen, átutalással tudjátok kiegyenlíteni. Az átutalt összeg beérkezését követően küldjük a megrendelt termékeket.

 

Házhozszállítás – fizetési mód: utánvétel (900 Ft + 200 Ft = 1.100 Ft):

Az általatok megadott címre, feladástól számított 2 munkanapon belül megérkezik a csomag. A termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor, a futárnak tudjátok megfizetni.

 

Szállítás csomagátvételi pontra – fizetési mód: átutalás (700 Ft):

Az általatok kiválasztott csomagpontra, feladástól számított 2 munkanapon belül megérkezik a csomag. Országszerte közel 3.000 csomagátvételi pont áll rendelkezésre, ahol a számotokra megfelelő időben tudjátok átvenni a csomagot. A termékek árát és a szállítási költséget előzetesen, átutalással tudjátok kiegyenlíteni. Az átutalt összeg beérkezését követően küldjük a megrendelt termékeket. FONTOS: egyes termékek esetén nincs lehetőség csomagautomatába való kézbesítésre, mivel méretük miatt nem férnek be a csomagautomatába.

 

Szállítás csomagátvételi pontra – fizetési mód: utánvétel (700 Ft + 200 Ft = 900 Ft):

Az általatok kiválasztott csomagpontra, feladástól számított 2 munkanapon belül megérkezik a csomag. Országszerte közel 3.000 csomagátvételi pont áll rendelkezésre, ahol a számotokra megfelelő időben tudjátok átvenni a csomagot. A termékek árát és a szállítási költséget a helyszínen tudjátok kiegyenlíteni. FONTOS: egyes termékek esetén nincs lehetőség csomagautomatába való kézbesítésre, mivel méretük miatt nem férnek be a csomagautomatába.

 

Csomagátvételi pont kiválasztáshoz keressétek meg a hozzátok legközelebb elhelyezkedő Postát, Mol-Coop átvételi pontot, vagy csomagautómatát. A csomagponton történő átvétel részleteiről a Magyar Posta honlapján találtok bővebb tájékoztatást.