5+1 tipp, amivel különlegessé és egyedivé teheted az esküvődet!

Manapság már rengeteg lehetőségetek van arra, hogy egyedivé varázsoljátok esküvőtöket. Jobbnál-jobb ötleteket találhattok az interneten, amelyek,- ha Magyarországon még nem is – külföldön már nagyon divatosak.

Jelen blogbejegyzésünkben összeszedtünk néhányat a legújabb trendekből, amelyek itthon is egyre népszerűbbek. Reméljük összeállításunk segítségével Ti is hasznos tippekkel fogtok gazdagodni! 

Oxigén bár

Az oxigén bár egy olyan új esküvői trend, amitől még nekünk is leesett az állunk. A bár lényege, hogy vendégek – amennyiben nem tudnak kimenni a friss levegőre – friss oxigénhez jussanak a lakodalom közben. Ez különösen akkor alkalmas, ha a helyszínen nincs udvar, vagy az csak lépcsővel közelíthető meg, esetleg ha sok az idősebb vendég, akiknek ki-és bejutni az étteremből megterhelő lenne.

Generátoraikkal állítják elő ott helyben az oxigént, melynek megválaszthatod az illatát- így akár friss hegyi levegő illata is lehet-, majd 15-20 percig élvezheted a jótékony hatásait. Lehet, hogy nem ez az újdonság lesz az, ami 2020-ban a legnépszerűbb új trend lesz, mindenesetre érdemes fejben tartani, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy fogunk még ezzel találkozni a következő években.

 

(Kép forrása: http://www.oxygenbar.hu/)

 

Molekuláris gasztronómia

Ez is egy nagyon szokatlan újdonság, amit mindenképpen olyan esküvőre ajánlunk, ahol többségében fiatalok a résztvevők.

A molekuláris gasztronómiában már nincs szó sültes tálakról, itt az ételkészítést már tudományos szintre emelik. Ezen elv alapján szétbonthatjuk az ételeket és alapanyagokat ízekre, amelyeket újszerű formában újra össze lehet állítani. Ez alapján előfordulhat, hogy a tányérodon a hús mellett ott fekszik néhány szem málna, aminek paradicsom íze van. Furcsa, igaz?

Ezt a típusú újítást azoknak ajánljuk, akiknek a vendégserege fiatalokból és újító szellemű vendégekből áll, mert az idősebb generáció azért még mindig előnyben részesíti a sültes tálakat és marhapörköltet.

Pillangóröptetés

Ha a galambröptetést már unalmasnak és snassznak tartjátok, akkor itt a számotokra megfelelő esküvői trend! Sokan barbár szokásnak tartják, de szerintünk meg lehet találni ennek is a szép oldalát, hiszen a pillangók a lelket jelképezik. Tudtok választani kosárból illetve borítékból való röptetést is. Ha kosárból szeretnétek röptetni, akkor azt ti magatok is megtehetitek a szertartás után, de ha a borítékot választjátok, akkor bevonhatjátok a vendégeiteket is a röptetés szépségeibe.

Viszont van egy nagyon fontos információ a „használatukhoz”, amivel jó, ha tisztában vagytok ezen trend választása esetén. A lepkéket hűtőautóban szállítják, és az esküvő előtti napon hűtött helyen kell őket tartani. A lepkék 17 fok alatt nem repülnek, hanem fáznak, „alszanak”. Ha azt szeretnénk, hogy repüljenek, ébresszük fel őket, és minimum fél órával a szertartás előtt tegyük őket egy 17 fok feletti hőmérsékletű szobába.

Lézershow

Ez a prémium szolgáltatás egyre divatosabb napjainkban. Esti órákban szokás alkalmazni, hiszen teljes sötétségben élvezhető igazán. Lehetőség van arra is, hogy a lézeres produkció alatt a kedvenc számotok menjen. Esküvő témában megjeleníthetők térbeli motívumok, feliratok is, de fontos, hogy emellé szerezzünk egy ködgépet is.

Fontos! A lézershow egy olyan látványosság az esküvőkön, amelyet a fotósok/videósok kifejezetten NEM kedvelnek, mert zavarja a munkájukat, illetve nehéz ilyen fényekben jó képeket készíteni, így ha szeretnétek ilyen showt, érdemes a fotóssal is egyeztetni előtte.

 

Esküvői Fánk-fal

Ez az új őrület fantasztikus ötlet lehet azon párok számára, akik egy magasabb szintre szeretnék emelni a vendégvárás vagy a desszert fogalmát. 

A fánkok tetején a díszítés készülhet az esküvő tematikájának megfelelő színekből is, ami harmonizál a dekorációval.

Különböző vintage stílusú akasztókon is lehet „tálalni”, de tortatartó állványokon is csodásan festenek! 

 

 

Tortadísz

Ez az egyedi sziluettes tortadísz tökéletesen átadhatja azt, akik vagytok, hiszen ezek személyre szabottan készíthetők el. Tulajdonképpen bármit, amit csak elképzeltek, meg tudunk valósítani, legyen az egy foglalkozásotoknak vagy hobbinak megfelelő dísz.. Weboldalunkon megtalálhatjátok a kínálatunkat, de ha van új kreatív ötletetek, osszátok meg velünk a rendelésnél, biztosak vagyunk benne, hogy találunk megoldást! Tökéletes ötlet lehet, ha szeretnétek emlékbe elrakni a tortadíszeteket, illetve szeretnétek valami olyat látni az esküvőtökön, ami teljesen titeket jelképez és biztos, hogy egyedi és másén nem fogtok látni!

 

Reméljük blogbejegyzésünk hasznos volt, és találtatok olyan új trendet, amivel a saját esküvőtöket egyedivé fogjátok tenni! 

Ne felejtsetek szétnézni a többi hasznos blogbejegyzésünk között!

Szeretettel,

Kati&Sanyi