Kreatív esküvőt szeretnél? – Íme néhány tipp, amivel igazán egyedivé varázsolhatod a Nagy Napot!

posted in: Blogbejegyzés | 0

Ha éppen az esküvőt szervezitek, biztos elgondolkodtatok már azon, hogy mivel lehetne igazán kreatívvá és egyedivé tenni életetek egyik legfontosabb napját. Úgy gondoljuk, minden pár szeretné, ha az ő boldogságukon felül a násznép is felhőtlenül jól érezné magát, jól szórakozna a különböző programokon, elámulna a dekorációtól és még hosszú éveken keresztül emlegetné a fergeteges bulit, amiben része lehetett. Ahhoz viszont, hogy mindezt elérjétek, jól jön néhány új ötlet a tarsolyotokba, amiből aztán kedvetekre válogathattok az előkészületek során!

 

Törj ki a megszokottból!

A megszokott színek, anyagok, zenék egyáltalán nem kell, hogy korlátozzanak benneteket. Akkor lesz igazán emlékezetes az esküvőtök, ha valamiben, vagy több mindenben kicsit „más”, mint bármelyik másik. Legyetek merészek és nyitottak, gondoljátok át a közös jellemzőiteket, közös hobbijaitokat, és ezekből is nyugodtan merítsetek ötletet a tervezés során.

 

Kreatív ötletek, amelyekkel feldobhatjátok az esküvőt

A továbbiakban bemutatunk nektek néhány kreatív ötletet, amelyekkel könnyedén feldobhatjátok az esküvőtöket!

 

Rendhagyó meghívók

Senki sem mondta, hogy a meghívónak feltétlenül egyoldalasnak kell lennie, vagy kinyithatónak. Rengeteg különböző megoldás létezik, a mi egyik kedvencünk a kézzel rajzolt stílusú „esküvői térkép”, ahová ugyanúgy, mint egy hagyományos meghívón, az összes fontos információt, programot, helyszínt feljegyezhetitek, majd mellé kis ábrákkal és rajzokkal illusztrálhatjátok is azokat. Ha valamelyikőtöknek van egy kis kézügyessége, a rajzokat akár saját magatoknak is elkészíthetitek!

kreatív esküvő

 

Kreatív ujjlenyomatos vendégkönyv

Születésnapi rendezvények, évfordulók, céges rendezvények mellett a legnépszerűbb esemény az ujjlenyomatos vendégkönyvek készítésére az esküvő! Amellett, hogy a végén gyönyörű dísze lehet a hálószobátok vagy nappalitok falának, dekorálását programként is be tudjátok iktatni a lakodalom közben!

kreatív esküvő

 

Kihelyezett plédek

Ha olyan helyszínen lesz az esküvőtök, ahol elképzelhető, hogy az éjszaka közeledtével lehűl az idő, rakjatok ki néhány látható helyszínre plédeket, a násznép teljes kényelmények érdekében. Amellett, hogy megfelelően behajtogatva ízlésesen mutat, nagyon kedves gesztus is!

kreatív esküvő

 

Fotófal – másképp!

Elkészíthettek egy kis falat égősorral és néhány szép szóval díszítve, amire az évek során készült közös fotóitokat kitehetitek, hogy aztán a vendégek gyönyörködhessenek bennük. De akár a barátokkal és rokonokkal készült régi képeket is kitűzhetitek, így felelevenítve a közös emlékeket.

kreatív esküvő

 

„Dolgok, amiket talán nem tudtál róla….”

Egy kis táblára összegyűjthettek néhány vicces információt vagy történetet mind a vőlegény mind a menyasszony oldaláról, amit a násznép a lakodalom közben felfedezhet és elolvashat. Ha vannak igazán jó sztorijaitok, a jó kedv garantált lesz!

kreatív esküvő

 

Reméljük találtatok néhány olyan ötletet, amelyet szívesen felhasználtok a Nagy Napotokon! Ha nem szeretnétek lemaradni hasonló hasznos és érdekes esküvői tippekről, iratkozzatok fel a hírlevelünkre!

 

Sok sikert kívánunk az esküvőszervezéshez!

 

Üdvözlettel,

Kati & Sanyi