TOP 10 esküvői helyszín vidéken

posted in: Blogbejegyzés | 0

 

A legmegfelelőbb esküvői helyszín megtalálása sok erőfeszítést és időt igényelhet. Biztos találtatok már olyat, ami tetszik, de nincs elég férőhely, vagy éppen nagyon nehezen megközelíthető, esetleg az árajánlattal nem voltatok megelégedve.
Már összeállítottunk egy TOP10-es helyszín listát azok számára, akik úgy döntöttek, hogy Budapesten szeretnék összekötni az életüket. Most azt szeretnénk bemutatni Nektek, hogy a mi véleményünk szerint melyek azok a vidéki esküvői helyszínek, amelyek a legkülönlegesebbek.

 

Vidéki nyugalom

Maga a „vidék” elég tág fogalom, beletartozhatnak vidéki nagyvárosok, amelyek sokszor hasonlítanak a budapesti környezethez, de gondolhatunk alatta rusztikus jellegű kisfalvakra is. Hogy mi mellett tesszük le a voksunkat, nagyban függhet a násznép összetételétől. A legtöbben olyan helyszínt választanak, ami helyileg közel esik a lakóhelyükhöz, vagy a vendégek nagyobbik részének lakóhelyéhez. Érdemes azonban nem csak a földrajzi szempontokat figyelembe venni, hanem az atmoszférára és a környezet összességére is odafigyelni. Így például egy valamivel távolabb lévő falusi, rusztikus jellegű környezet lehet, hogy sokkal többet tud hozzáadni az esküvő hangulatához, mint az ugyan közelben található, de unalmasan berendezett városi házasságkötő terem.

A 10 legjobb esküvői helyszín vidéken

A célunk a lista összeállításával az volt, hogy ötletet adjunk Nektek, ha esetleg még nem találtátok meg az „igazit”. Ha van bármilyen különleges vidéki helyszín, amiről pozitív tapasztalatotok van, küldjétek el nekünk email-ben, hogy megoszthassuk azt másokkal is!

 

Tatai Pálmaház

A tatai Angolkert kapujában található az arisztokratikus megjelenésű Pálmaház, ami egy igazán mesés helyszíne lehet az esküvőtöknek.

vidéki esküvői helyszín

 

Tihanyi Apátság

Elsőre talán furcsán hangozhat, de ha úgy szeretnétek – és a kritériumoknak is megfeleltek – a Tihanyi Apátságban is összeköthetitek az életeteket. Az igazán különleges helyszínt viszont akár évekre előre le kell foglaljátok, ugyanis minden hét szombatján csupán egy párt adnak össze itt.

vidéki esküvői helyszín

 

TB-Ranch (Nyíradony-Tamásipuszta)

Ha igazi rusztikus hangulatra vágytok, a nyíradonyi TB-Ranchot pont nektek találták ki. Távol a város zajától, közel a természethez, igazi családias hangulatban tölthetitek itt életetek egyik legszebb napját. vidéki esküvői helyszín

 

Villányi Vinatus borpince

A Vinatus pincészet nagyszerű borai mellett egy remek esküvői helyszínnel is megörvendeztet minket. Borkedvelők számára tökéletes helyszín, elegáns és mégis családias.

vidéki esküvői helyszín

 

Bokodi lebegő falu

Az elmúlt években országosszinten is népszerűvé vált Bokodi lebegő falu az egyik legkülönlegesebb helyszín ma Magyarországon. Amellett, hogy tökéletes helyszín esküvői fotózáshoz, a ceremóniát és a lagzit is megtarthatjátok a tó melletti vendéglőkben.

vidéki esküvői helyszín

 

Festetics-kastély (Keszthely)

A keszthelyi Fetetics-kastély amellett, hogy a hét szinte minden napján várja a látogatókat, ehetőséget nyújt esküvői ceremónia és lakodalom lebonyolítására is.  Talán az egyik legelőkelőbb esküvői helyszín, amit valaha láttunk!

vidéki esküvői helyszín

 

Varga Tanya Hotel (Kecskemét)

A kecskeméti Varga Tanya maga a vidéki romantika. A helyszínen a lovaglástól kezdve számos programot és szolgáltatást vehetünk igénybe. A belső terek viszont egy letisztultabb, elegánsabb stílusban lettek kialakítva, ami egy szép dekorációval ötvözve pompás összhatást biztosít.

vidéki esküvői helyszín

 

Fekete Sas Rendezvényház (Hódmezővásárhely)

Csongád megye egyik legkedveltebb esküvői helyszíne a hódmezővásárhelyi Fekete Sas Rendezvényház. Két terem közül válaszhatunk, egy kisebb, illetve egy nagyobb bálterem közül. A helyszín tökéletesen alkalmas kültéri ceremónia megtartására is, továbbá a mellette elhelyezkedő hotel lehetőséget biztosít a távolabbról érkező vendégek kényelmes elszállásolására.

vidéki esküvői helyszín

 

Hotel Makár Sport és Wellness (Pécs)

4 rendezvényteremmel és egy éttermi résszel vár sok szeretettel mindenkit a Hotel Makár Sport és Wellness Pécsett. Itt is lehetőségetek van akár az esküvő előtt vagy után aktív kikapcsolódásként sportolni, vagy csak egy pihentető wellness fürdőzést beiktatni.

vidéki esküvői helyszín

 

Gróf Degenfeld Kastélyszálló (Tarcal)

A tokaji borvidék páratlan szépségével találkozhatunk, ha a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban járunk. Főuri kényelmet biztosít, nem csak a minőségi kialakítás, de a személyzet segítőkészsége miatt is.

Ha esetleg úgy döntöttetek, hogy a fővárosban szeretnétek esküvőt, ezt a cikkünket ajánljuk, amiben bemutatjuk neked a 10 legjobb budapesti esküvői helyszínt.

 

Ha további esküvői tippekre és információkra vagy kíváncsi, kövess minket a Facebookon!

 

Sok sikert kívánunk az esküvőszervezéshez!

 

Üdvözlettel,

Kati & Sanyi