A legjobb magyar cukrászok – ha tőlük szerzitek be az esküvői tortátok, nem fogtok csalódni

posted in: Blogbejegyzés | 0

Sok esetben komoly fejtörést okozhat az ifjú pár számára, hogy honnan lenne érdemes beszerezni a lakodalmat megkoronázó esküvői tortát. Ezen a napon végképp nem szeretnénk, ha száraz lenne a piskóta, túl csömör a krém, vagy bármilyen váratlan meglepetés érne minket a tortával kapcsolatban. Szerencsés helyzetben vannak azok, akiknek van megbízható és ügyes kezű cukrászismerősük, így nem kell sokat gondolkodniuk a választáson. Viszont azok se keseredjenek el, akik még nem találták meg az „igazit”! Számotokra összegyűjtöttünk néhány cukrászt, akik az ország legjobbjai közé tartoznak, ha esküvői tortáról van szó:

A legjobb magyar esküvői cukrászok

Murvai SugArt 

„Esküvőtök napját koronázza meg a Torta, megjelenítve az eseményt végigkísérő dizájnt, érzéseket… mindazt, amitől igazán személyesnek érzitek.  Egy szeletnyi boldogság, mely rólatok szól, és arra hivatott, hogy a szavakon túl kifejezze a köszönetet vendégeitek felé, melyet nem tudtok elmondani….” – Így mutatkozik be Hajdu-Murvai Veronika, aki – nem csak – grillázsból varázsol elképesztő esküvői tortákat. Végtelenül precíz munkáit a szépség mellett a tökéletes ízvilág is jellemzi, így remek választás lehet számotokra, mint esküvői cukrász.

Legjobb esküvői cukrászok - SugArt

Kép forrása:  Murvai Sugart 

 

Magda cukrászda

A pécsiek rendkívül szerencsések, hiszen a Magda cukrászda a Pinteresten található tortacsodákat megszégyenítő szépségű desszerteket varázsol nekik. Amellett, hogy látványra lenyűgözőek, minőségi alapanyagokból is készülnek, így kívül-belül tökéletes tortátok lehet, ha úgy döntötök, náluk rendeltek!

Legjobb esküvői cukrászok - Magda cukrászda

Neked Cake 

„Olyan esküvői tortákat készítek, ami talán csak a legbensőbb vágyaiban, álmaidban létezett. Ha beavattok a közös történetetekbe, meséltek magatokról, és arról, hogy mi jut eszetekbe a nagy napról, milyen színeket, formákat, megoldásokat választottatok, lassanként kibontakozik egy olyan tortának a koncepciója, ami minden tekintetben illik majd Hozzátok.” – Így mutatkozik be Kocsis Regina, aki az egyetem és a cukrásziskola elvégzése után egyből tudta, hogy a tortakészítés számára nem csak egy hobbi, ez az, amiben igazán ki tud teljesedni.  Regina élő virágokkal, gyümölcsökkel, termésekkel, gyakran csipkével dolgozik, amelyek vitathatatlanul tökéletes harmóniát biztosítanak munkáinak.

 Legjobb esküvői cukrászok - Neked Cake

Az eddig bemutatottakon túl ajánljuk még a keszthelyi Lel Ki Főzdét  azoknak, akik „mentes” tortát szeretnének. Ők kifejezetten erre specializálódtak, és a rengeteg pozitív vásárlói visszajelzésük csak megerősít minket abban, hogy bátran ajánljuk őket is Nektek!

Amit viszont mindenképp ajánlunk cukrászválasztás előtt: menjetek el kóstolni, illetve ha lehetőség van rá, kérjetek otthoni kóstolót is. Lehet hogy a barátnőtöknek, anyukátoknak ízlett a sütemény, amit az ő cukrásza készít, de ez a Ti esküvőtök lesz, így a legfontosabb, hogy nektek is ízletes legyen.

Reméljük tudtunk segíteni és néhány ötletet adni azoknak, akik még bajban voltak az esküvői cukrász kiválasztásával!  Ha nem szeretnél lemaradni hasznos esküvői tippekről, irtakozz fel hírlevelünkre, mi pedig elküldjük Neked a legjobb ötleteket!

Sok sikert kívánunk az esküvőszervezéshez!

 

Üdvözlettel,
Kati & Sanyi