Tegyétek felejthetetlenné az esküvőtöket ujjlenyomatos vendégkönyvvel!

posted in: Blogbejegyzés | 0

Azt hiszem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Nagy Nap minden egyes pillanatát érdemes – sőt, meg is kell őrizni! Ez az a nap, amikor örök támogatást és hűséget esküdtök egymásnak a hozzátok legközelebb álló emberek körében. Ezt a napot fogjátok minden évben újra és újra megünnepelni, az évek előrehaladtával már gyerekeitek, később akár unokáitok körében is. Épp ezért nagyon fontos, hogy a lehető legalaposabban dokumentáljatok mindent, ami a Nagy Napon történik.

Megőrizni a pillanatot

Manapság szinte magától értetődő, hogy a ceremónián és a lagzin van egy videós és egy fotós, akik vizuálisan dokumentálják számunkra az összes fontos pillanatot, viszont nem ez az egyetlen módja annak, hogy személyes és maradandó emlékeket készítsünk. Egyre inkább elterjedt Magyarországon is az ujjlenyomatos vendégkönyv, amit a pár a násznéppel közösen készít el, így az este minden résztvevője szerepelni fog rajta egyedi és kreatív módon.

ujjlenyomatos vendégkönyv

 

Ujjlenyomatos vendégkönyv – hogyan működik?

Aki nem halott róla, annak elsőre furcsán hangozhat az ötlet. Lényegében hasonlít a hagyományos vendégkönyvhöz, ahol a vendégek egy könyvbe írják a nevüket, esetleg egy-egy pozitív gondolatot az adott helyről/rendezvényről. A különbség az, hogy itt csupán egy lap van, ami egy előre elkészített mintát ábrázol – mint például egy fa törzse, légballonok tartókötelei, vagy egy tűzijáték -, majd ezeket a félkész mintákat kell kiegészíteni minden vendégnek egy-egy ujjlenyomatával, így születik meg az összkép. A vendégek az ujjukat egy színes tintapárnába nyomják, majd a vendégkönyvben egy tetszőleges helyre helyezik az ujjlenyomatukat. A színeket mi választhatjuk ki ízlésünknek és az esküvő tematikájának, színvilágának megfelelően. Ennek megfelelően vannak akik a teljesen tarkát részesítik előnyben, vannak akik viszont egy-két harmonizáló árnyalatot választanak.

ujjlenyomatos vendégkönyv

A felsoroltakon kívül természetesen rengeteg különböző mintával találkozhattok még, egészen biztosan lesz olyan, ami megfelel a ti ízléseteknek is.

Az ujjlenyomatos vendégkönyv egyik legnagyobb előnye, hogy a Nagy Nap végeztével hazavihetitek és egy szép keretbe foglalva már ki is akaszthatjátok a falra. A lakásotok egyedi és személyes díszévé válva minden nap emlékeztetni fog titeket arra a napra, amikor összekötöttétek az életeteket. Amellett, hogy emlékként szolgál és dekorál, nagyszerű program is lehet az elkészítése a násznéppel közösen a lagzin, amit beiktathattok egy-egy zenés blokk vagy program közé.

Reméljük sikerült egy újabb ötletet adnunk ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen a Nagy Napotok! Ha felkeltették az érdeklődésed az ujjlenyomatos vendégkönyvek, termékeink között  még több változatot találhatsz.

 

Sok sikert kívánunk az esküvőszervezéshez!

 

Üdvözlettel,

Kati & Sanyi